Auto tikt bij starten


Bij het starten een tikkend geluid startmotor tikt motor slaat niet aan mogelijk lege. Als je tijdens het starten van de auto alleen een tikkend geluid hoort en de . En ik krijg alleen de auto aan met startkabels. De accu is in orde, de startmotor ook, alles lijkt goed te zijn. Ik rijdt net weg bij de Euromaster .

Tikkend geluid als ik de auto op contact zet! Auto start niet meer, wel stroom, wat is er? Je vermeld dat je mini nog goed starte, als dit aan de startmotor zou.

Hij doet dit tikken , echt pas sinds dat het vriest, gister avond vroor het . Kan ik de auto proberen aan te duwen? Mijn auto wit dus niet meer starten. Ik had een stukje gereden en toen begon de auto radio er mee op te houden, elke keer als hij de cd.

Het tikken hoor je niet elke keer bij het starten , maar wel als de auto een tijdje stil heeft gestaan.

Ik had bij mijn vorige auto ook de startmotor kapot, koste mij dus bijna. Geacht forum , sinds kort is het mij opgevallen dat de motor even tikt bij koude start. De auto start meteen en dan hoor ik.

Hij draait een paar keer rond en dan begint hij te tikken. Goedemorgen, Wil net wegrijden richting een sollicitatiegesprek, start de auto niet. Dat lukt niet, met aanduwen blijft ie tikken.

Hallo Allen, Sinds een paar dagen is mij opgevallen dat mijn motor een tikkende geluid maakt bij koude start. Dat tikken betekent dat het startrelais (= die dikke bobbel op je startmotor ). Als de auto dan normaal start , is de massaverbinding tussen . Vanavond zou ik de auto starten , maar dat gebeurde dus niet. Waarschijnlijk hoor je het relais van de startmotor tikken. Een week nadat de auto volgens voorschrift zijn onderhoudsbeurt heeft.

Hij is nu gelukkig al weggesleept ed. Is er voldoende stroom en draait de startmotor desondanks niet rond? Zet de auto dan in de hoogste versnelling (zet eerst het contact uit!) en duw de auto. Ik hoor het relais wel tikken.

Zet er eens een autoaccu naast, met startkabels.

Kun je hem starten met starthulp van een auto ? Probeer het eens met een starthulp , overstarten van een auto met startkabels ofzo. Vergelijk prijs, service en afstand. En vind snel de juiste garage om uw auto te laten repareren. Startproblemen met de auto hebben we allemaal wel eens. Het klonk als snelle harde tikken.

Ik ga nu naar de auto en proberen. Vandaag accu (coldax 12v 60ah 640a) gekocht en de auto start weer . Deze vraag is oorspronkelijk op AutoVraag gesteld door: nancygroenewegen. Dit euvel begon een aantal maanden geleden, soms hoorde ik een klik maar na een aantal malen op de startknop draaide de startmotor alsnog. Als ik mn (rone) mini start maakt hij een hard tikkend geluid maar slaat niet aan.

Start de auto wel met startkabels ? Uw auto start niet, lees hier snel onze tips. Op moment dat ik start , hoor ik alleen maar tikken. Ja, je kunt de motor gewoon overstarten met de accu van een auto.


Sorry, comments are closed!