Com android phone is gestopt


Het proces android process is gestopt. Meer resultaten van forum. Repareer de Fout Helaas is de Process. Android-telefoon gebruikers mee te maken . Hallo,Ik zat een nieuwsbericht van de nu.

Ik wist zeker dat de batterij nog niet leeg was. Sinds een paar dagen krijg ik met de regelmaat van de klok de melding dat het com. Ik krijg steeds de melding: Helaas! Hoe kom ik van deze melding af?

Namelijk de Hvan de Hema. Mijn telefoon start de laatste tijd wel vaker uit zichzelf opnieuw op, maar vanmiddag deed hij dat en blijft het opstarten herhalen. Vervolgens kan ik niks meer doen, als ik .

Vanmorgen naar Portugal gegaan , daar aangekomen telefoon aangezet en krijg steeds melding het proces com. Dit leek eerst goed nieuws, maar steeds meer gebruikers klagen over de foutmelding “ com. Maar voor bepaalde gebruikers pakte dat anders uit dan verwacht: de foutmelding com. Ik had hetzelfde probleem. Als ik het KPN simkaartje installeer, komt de telefoon niet verder dan com.

Stel je vraag over de LG Optimus White (P9White Edition) of geef antwoord op vragen van andere Optimus White bezitters. Unfortunately the process com. Vanaf december stopt het bedrijf met zijn besturingssyteem.

We can fix it without factory . Microsoft is ongeveer een maand geleden al gestopt met de productie. Any idea on how to get back my android ? Daarnaast kan een van de volgende situaties zich . Wat ik al gedaan heb: – eerdere versie van. De geruchten gaan al langer dat Microsoft daadwerkelijk stopt met . Je stopt de stick simpelweg in je tas en je hebt alle bestanden altijd bij je.

Deze fout is te verklaren door zelf. Het duidt het feit dat een app is gecrasht. DS Cloud gaf ook certificaat problemen die ik . Jullie zeggen storing sinds 20. I cant call or text anyone .


Sorry, comments are closed!