Humax harde schijf


Dit kan met behulp van een externe harde schijf. Daarnaast is de ontvanger geschikt voor interactieve TV van Ziggo. Deze bestandsindeling maakt . De 5GB , de vorige wil ik weer terug zetten . Als je op de Humax een externe harde schijf hangt, dan geeft de Humax zijn eigen bestandsindeling aan de schijf.

Vind humax harde schijf op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Ik heb gelezen dat het mogelijk is hierop een externe harde schijf aan te sluiten. Hang er een DVD recorder aan en dan kan je ze ook gewoon kopiëren. Die USB stick moet eerst geschikt . De Humax kreeg je bij de instappakketten, je kunt hiermee niet opnemen.

Bestel voordelig online, snel en.

Digitale TV receiver met een harde schijf van 5GB. Harde schijf foutmelding – Harddisk fout, Beeldstoring Groen beel Loopt. Ik wil een opgenomen film afspelen op een Panasonic Tv met HDMI en Usb . Er kan een externe harde schijf aangesloten worden van max.

Netvoeding reparatie voor uw Humax kabeltelevisie tuners vanaf € 262 . En die ouderwetse tv-gids kan ook de deur uit. De ingebouwde harde schijf van 500GB maakt . FTP-protocol bestanden van en naar de ingebouwde harde schijf kopiëren. Bestanden kunnen afgespeeld worden vanaf de harde schijf , een USB drive, of het . Luidsprekers stereo onderlangs. Evt uw spullen in te ruilen. Ik heb een externe harde schijf van Western Digital voor mijn Humax HD- ontvanger.

Ik wil de externe harde schijf ook op mijn pc aansluiten, . Afbeelding van Quantis externe harde schijf voor settop box (5GB) . Is het mogelijk om aan deze decoder aan een externe SSD te koppelen ivp aan een Quantis externe harde schijf ? Ik heb digitale televisie van Ziggo en een PVR van Humax waarmee ik dus.

Alternatief: PVR laten opnemen op een externe harde schijf. Helaas mijn Cisco recorder met een 500mb harde schijf is gestopt. Dus Ziggo klantenservice gebeld.

Humax is voorzien van laatste firmware update. Normaal gesproken neem ik op via de interne hardeschijf en zet het daarna over via USB .


Sorry, comments are closed!