Piaggio zip lamp vervangen


MP koplamp komen ook nog zwarte led lichten op (voor en achter) en een yasuni. Mijn voorlampje van mijn scooter is kapot. Ik heb een Piaggio Zip en nu heb ik problemen met mijn koplamp.

Ik dacht eerst dat het me lampje zelf was en die heb ik dus vervangen. Losse lampjes voor de koplamp , achterlamp en knipperverlichting van je scooter koop je online bij Allesvoorscooters. Groot assortiment scooter onderdelen .

Mocht ik het lampje moeten vervangen , als dat het probleem zou zijn, kan . Headlamp -fairing-meter compination. Rear tail lamp -rear guard. Of bekijk de montage video bij het desbtreffende product op de Zandri website! Deze originele contactslot set voor de Piaggio Zip , Fly en Liberty is nu extra scherp geprijsd!

Helaas zit er vaak niks anders op dan uw sloten te vervangen. Laatst toen gaf het dashboard van mijn Zip aan dat het groot licht aan. En weet iemand wat ik kan doen om de groot licht indicator te vervangen ?

Universeel Lamp 12V 10W BA15S oranje. Piaggio Schroef Achterlichtglas Piaggio Zip Origineel. Scooter verlichting vervangen. Ga je een nieuw lampje kopen, let dan ook goed op de fitting.

Vind piaggio zip koplamp op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Welke lampen wil je graag vervangen ? Die ledlamp heb ik zelf ook in een scooter geha maar die past dus helaas niet. De Puch Zip, later bekend onder de naam Piaggio Zip , is een scooter van het. Puch vervangen door Piaggio, en men bracht zowel de Zip SP . Nou heb ik de Piaggio Zip op het oog en hoor er van de dealers.

Te koop: piaggio zip koplamp incl teller glas. NEE, ik ben in de stromende regen door heel het dorp gefietst en gelopen voor een nieuw lampje. Sinds vorige week werkt mijn rechter dimlicht niet meer.

Gewoon het lampje vervangen zul je denken, en dat dacht ik ook, maar mijn grootlicht . Mijn ontsteker is al vervangen , me bougie en accu verkeren in goeie staat maar alsnog start me scooter niet . Om het lampje te vervangen , moet het vastgegrepen worden en uit de lamphouder.


Sorry, comments are closed!