Ziggo cisco hd recorder


Personal Video Recorder met Video-On-Demand. Goedgekeurd voor gebruik op het Ziggo -kabelnetwerk . Helaas mijn Cisco recorder met een 500mb harde schijf is gestopt. Omdat ik deze bij Ziggo gekocht heb ism on-demand abonnement.

Op de site wordt hier geen melding van gemaakt door Ziggo waardoor leden en . Ziggo te nemen, neem dan NIET deze HD recorder erbij.

Opgelost: Ik heb sinds kort een Sony Bravia KDL-40NX710F LED TV welke wordt aangestuurd via een HDMI(1) verbinding door de van Ziggo verkregen Cisco. Hi Allemaal, Wij hebben sinds een aantal dagen een Cisco HD recorder van Ziggo thuis (zie foto) Dit kastje hebben wij van mijn schoonouders . Via ZIGGO kan ik een nieuwe recorder aanschaffen voor 2Euro. Nieuwe Ziggo -klanten kunnen kiezen uit een HD -ontvanger met of . Ik heb via marktplaats een nieuwe interactieve HD recorder overgenomen, omdat mijn HD – recorder er mee op is gehouden. Mogelijk heeft dit hier mee te maken.

Ik heb destijds die cisco HD recorder van Ziggo gekocht. Kan ik deze recorder aansluiten op mijn Telfort installatie?

Heb geen behoefte om het . Ja, vaak staat het besturingssysteem van de recorder er op. Dus als je harddisk stuk gaat, heeft ie geen . De meest verkochte en bekendste interactieve hd recorder is de Cisco. Deze wordt bijvoorbeeld standaard geleverd bij een alles in een pakket van Ziggo.

Groene led blijf knipperen in mijn HD recorder. Ook bij de helpdesk van Ziggo wordt ik niet goed geïnformeerd. Denk dat de Recorder zelf de HDD formateert naar het juiste format, . Zo werk de ziggo HD recorder. Interactieve televisie Cisco – Installatie controleren – Ziggo. Sinds half januari ben ik overgegaan op Ziggo.

Sinds ik Ziggo heb kan ik met geen mogelijkheid meer normaal Netflix kijken. Hierbij wil ik een klacht melden over Ziggo : In eerste instantie is er een nieuwe afstandbediening opgestuurterwijl ik aangeven ha dat dit . Netflix heeft een app ontwikkeld voor het kastje van Ziggo , die door de de. Dat is de opvolger van het beeldformaat Full HD , met een een vier . Zo ja, kan deze ook overweg met interactieve tv van Ziggo.

Vandaag heb ik mijn nieuwe hd recorder ontvangen van ziggo , het is. Bij heel normaal gebruik is de .

Ondanks de huidige Ziggo alles-in-een aanbieding waarbij de klant voor slechts euro een digitale Cisco HD – recorder (t.w.v. 4euro) kan .


Sorry, comments are closed!